

June 1, 2017 | Delta City Centre, Ottawa, ON



Time	Sessions	Location	Duration		
Conference Masters of Ceremony: Drs. Simon Hatcher and Simone Dahrouge					
8:00am - 8:45am	Conference Registration	Foyer outside of Ballroom A	45 Minutes		
8:45am - 9:00am	Opening Remarks Drs. Katharine Gillis and Dianne Delva	Ballroom A	15 Minutes		
9:00am - 9:45am	Keynote Presentation Management of Depression and Suicide in Primary Care Through an Epidemiological Lens Dr. Ian Colman	Ballroom A	45 Minutes		
10:00am - 11:15am	Clinical Workshop Empowering Primary Care Providers: Narrative Exposure Therapy within a Shared Cared Model to assess and manage refugees with PTSD Dr. Doug Gruner Dr. Azaad Kassam Dr. Kevin Pottie	Ballroom A	1 Hour & 15 Minutes		
11:15am - 12:00pm	Building Patient Engagement in your Research Proposal Dr. Simone Dahrouge Ms. Valerie Testa Person with lived experience	Ballroom A	45 Minutes		
12:00pm - 1:15pm	Lunch	Lunch not provided. Refer to Dining Brochure for options.	1 Hour & 15 Minutes		
1:15pm - 2:00pm	Keynote Presentation Current Opioid Crisis and Innovative Solutions in Kingston and South Eastern Ontario Dr. Kieran Michael Moore	Ballroom A	45 Minutes		
2:00pm - 2:30pm	Research Session Suicidal Thoughts in Patients on a Waiting List for Treatment: Results From a Randomized Controlled Trial of a Coach-Facilitated e-Therapy Program and What to do About it Dr. Simon Hatcher	Ballroom A	30 Minutes		



圇
uOttawa

Time	Sessions	Location	Duration		
Conference Masters of Ceremony: Drs. Simon Hatcher and Simone Dahrouge					
2:30pm - 3:00pm	Research Session Beyond the Consultation: Innovative shared care psychological service delivery at the Akausivik Inuit Family Health Team Dr. Susan Farrell Ms. Connie Siedule	Ballroom A	30 Minutes		
3:00pm - 3:15pm	Afternoon Tea and Coffee Break	Foyer outside of Ballroom A	15 Minutes		
3:15pm - 4:15pm	Keynote Presentation Regional Mental Health and Addictions in Ottawa: Where are we and where are we going? <i>Champlain Local Health Integration Network and Ottawa Public Health</i>	Ballroom A	1 Hour		
4:15pm	Closing Remarks	Ballroom A	5 Minutes		

